Plan rada Ceha Građevinskih obrta za 2017.g

Na temelju članka 15.stav 1,i stav 2, "Pravilnika o radu cehova" Udruženja obrtnika Varaždin donosi se sljedeći: PLAN RADA I AKTIVNOST ceha građevinskog obrta

 

Ceh građevinskih obrta Udruženja obrtnika Varaždina u 2017 g. planira održavati sjednice ceha prema svojim potrebama i aktivnostima ( osim u ljetnom periodu-zbog naravi posla ), ili po potrebi i zahtjevima članstva Ceha građevinske djelatnosti UHOVž-a.

Na planiranim sjednicama će se raspravljati o gospodarskim pitanjima vezanih za probleme u građevinskoj struci, kao i o problemima u ostalim zanimanjima koji spadaju u građevinsku djelatnost, te o poslovanju srodnih djelatnosti (ako će se javljati isti problemi ), istovremeno će se potencirati razmjena iskustava među članovima ostalih cehova ( radi samo-pomoći ).

Na nivou predsjednika Ceha održavati će se kontakti sa strukturama upravljanja u Udruženju obrtnika Varaždin ( Upravni odbor; Skupština;Nadzorni odbor i dugi) radi poticanja rješavanja problema u građevinskoj struci s kojima se članovi Ceha susreću.

Jedna od posebnih aktivnosti biti će suradnja i izmjena iskustava sa srodnim cehovima u ostalim udruženjima u sastavu Područne obrtničke komore Varaždin, kao i suradnja s Obrtničkom komorom Varaždin (preko naših predstavnika u tijelima Ceha POK-e Varaždin ).

Zbog praćenja noviteta u tehnologiji građenja i ostalih novostima u građevinskoj djelatnosti u planu nam je obavještavanje članova preko našeg Web-portala udruženja te praćenje raznih (dostupnih) specijaliziranih edukacija za obrtnike građevinske struke, poticanje izlaganja na specijaliziranim sajmovima građevinske struke u RH a ujedno i posjet barem jednom takovom sajmu u republici Hrvatskoj (ako će biti interesenata među članstvom).

O svim aktivnostima Ceha -prema "Pravilniku o radu ceha "-nadležna tijela udruženja biti će informirana preko zapisnika Ceha, kao i preko Web- stranice Udruženja, (koja mora prontno i pravovremo pratiti događanja i rad Ceha građevinskih obrta).

Predsjednik ceha građevinskih obrta

Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin

ADAMIĆ VILKO

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”