Plan rada Ceha Građevinskih obrta za 2017.g

Na temelju članka 15.stav 1,i stav 2, "Pravilnika o radu cehova" Udruženja obrtnika Varaždin donosi se sljedeći: PLAN RADA I AKTIVNOST ceha građevinskog obrta

 

Ceh građevinskih obrta Udruženja obrtnika Varaždina u 2017 g. planira održavati sjednice ceha prema svojim potrebama i aktivnostima ( osim u ljetnom periodu-zbog naravi posla ), ili po potrebi i zahtjevima članstva Ceha građevinske djelatnosti UHOVž-a.

Na planiranim sjednicama će se raspravljati o gospodarskim pitanjima vezanih za probleme u građevinskoj struci, kao i o problemima u ostalim zanimanjima koji spadaju u građevinsku djelatnost, te o poslovanju srodnih djelatnosti (ako će se javljati isti problemi ), istovremeno će se potencirati razmjena iskustava među članovima ostalih cehova ( radi samo-pomoći ).

Na nivou predsjednika Ceha održavati će se kontakti sa strukturama upravljanja u Udruženju obrtnika Varaždin ( Upravni odbor; Skupština;Nadzorni odbor i dugi) radi poticanja rješavanja problema u građevinskoj struci s kojima se članovi Ceha susreću.

Jedna od posebnih aktivnosti biti će suradnja i izmjena iskustava sa srodnim cehovima u ostalim udruženjima u sastavu Područne obrtničke komore Varaždin, kao i suradnja s Obrtničkom komorom Varaždin (preko naših predstavnika u tijelima Ceha POK-e Varaždin ).

Zbog praćenja noviteta u tehnologiji građenja i ostalih novostima u građevinskoj djelatnosti u planu nam je obavještavanje članova preko našeg Web-portala udruženja te praćenje raznih (dostupnih) specijaliziranih edukacija za obrtnike građevinske struke, poticanje izlaganja na specijaliziranim sajmovima građevinske struke u RH a ujedno i posjet barem jednom takovom sajmu u republici Hrvatskoj (ako će biti interesenata među članstvom).

O svim aktivnostima Ceha -prema "Pravilniku o radu ceha "-nadležna tijela udruženja biti će informirana preko zapisnika Ceha, kao i preko Web- stranice Udruženja, (koja mora prontno i pravovremo pratiti događanja i rad Ceha građevinskih obrta).

Predsjednik ceha građevinskih obrta

Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin

ADAMIĆ VILKO

AKTUALNO! Najčešća pitanja vezana uz potpore za očuvanje radnih mjesta obrtnika i njihovih radnika

Obzirom na stanje u gospodarstvu uvjetovano Koronavirusom (COVID-19) Hrvatski zavod za zapošljavanje uveo je novu mjeru:  Potporu za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19)

Upravno vijeće HZZ-a, na svojoj održanoj sjednici dana 2. prosinca 2020.  usvojilo je nove Uvjete i načine korištenja sredstava za provođenje mjera aktivne politike zapošljavanja u 2021. godini.

Također, donesena je i nova mjera Potpora za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenim Koronavirusom (COVID – 19) za siječanj i veljaču 2021.

Više informacija na: mjere


OBRTNIK MOŽE OSTVARITI PRAVO NA POTPORU ZA OČUVANJE RADNIH MJESTA

Kompletnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/aktualne-mjere

Za vas smo pripremili odgovore na najčešća pitanja:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/upute

i primjere popunjenih obrazaca koje možete pronaći ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/obrasci

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”