• 1
  • 2

Natječaj iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014 – 2020.

Na temelju članka 12. stavka 1. Pravilnika o provedbi mjere M09 »Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila NATJEČAJ za provedbu podmjere 9.1. »Uspostava grupa i organizacija proizvođača u poljoprivrednom i šumarskom sektoru«, provedba tipa operacije 9.1.1. “Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija“.

Natječaj je dostupan na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju http://ruralnirazvoj.hr/  te na http://ruralnirazvoj.hr/novosti/objavljen-natjecaj- za-provedbu- podmjere-9- 1-uspostava- grupa-i-

organizacija-proizvodaca- u-poljoprivrednom- i-sumarskom- sektoru-provedba- tipa-operacije- 9-1- 1- uspostava-proizvodackih- grupa-i- orga/

Sredstva javne potpore iznose ukupno 18.750.000,00 HRK.

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu počinje teći od 24. siječnja 2017. i traje do 24. ožujka 2017.

Najnovije

Dioklecijanovi podrumi domaćin Foruma cvjećara i Državnog prvenstva cvjećara HOK-a

U organizaciji Sekcije cvjećara Hrvatske obrtničke komore, Dioklecijanovi podrumi u Splitu bit će 19. ožujka 2024. godine mjesto održavanja Državnog prvenstva cvjećara Hrvatske obrtničke komore.

Opširnije...

Otvorene su prijave za Nagradu Europske unije za ekološku proizvodnju 2024.

Glavna uprava za poljoprivredu i ruralni razvoj Europske komisije objavila je poziv na podnošenje prijava za treće po redu Nagrade Europske unije za ekološku proizvodnju. Ovim se nagradama odaje priznanje različitim dionicima u ekološkom vrijednosnom lancu i njihovim inovativnim, održivim i inspirativnim projektima koji stvaraju stvarnu dodanu vrijednost za ekološku proizvodnju i potrošnju hrane u EU-u.

Opširnije...

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pretraživanje

Društvene mreže

joomla vector social icons
image

Korisni linkovi

 

Opširnije

Saznaj više!

obrtnikplus

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”