JAVNI POZIV - Poduzetnički impuls 2015.



Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije


Predmet ovog Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) za Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije.
Poziv se objavljuje u dnevnim novinama i na mrežnim stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta i HAMAG-BICRO-a (www.minpo.hr, www.hamagbicro.hr), a prijave se zaprimaju isključivo od 30.03.2015. do 13.04.2015. godine.

Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti


Predmet ovog Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) za Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti.
Poziv se objavljuje u dnevnim novinama i na mrežnim stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta i HAMAG-BICRO-a (www.minpo.hr, www.hamagbicro.hr), a prijave se zaprimaju isključivo od 30.03.2015. do 13.04.2015. godine.


Cjeloživotno obrazovanje za obrtnike

Poziv se objavljuje u dnevnim novinama i na mrežnim stranicama Ministarstva (www.minpo.hr).  Prijave se zaprimaju isključivo od 30.03.2015. godine. Otvoreni javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 13.11.2015. godine.

Sufinanciranje troškova sudjelovanja hrvatskih kompanija na inozemnom sajmu INTEROP

Predmet ovog Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta (u daljnjem tekstu: Ministarstvo) za sudjelovanje na međunarodnom sajmu INTEROP Las Vegas 2015 i za posjet Silicijskoj dolini.
Poziv se objavljuje na mrežnim stranicama Ministarstva i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (u daljnjem tekstu: HAMAG-BICRO) (www.minpo.hr, www.hamagbicro.hr), a prijave se zaprimaju isključivo od 16. ožujka 2015. do 1. travnja 2015. godine.

Sufinanciranje troškova na predstavljanju hrvatskih kompanija ulagačima „Investors meet innovations“ Bloomberg

Predmet ovog Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta (u daljnjem tekstu: Ministarstvo) za sudjelovanje na predstavljanju pred inozemnim ulagačima, „Investors meet innovations“ Bloomberg, London, Velika Britanija.
Poziv se objavljuje na mrežnim stranicama Ministarstva i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (u daljnjem tekstu: HAMAG-BICRO) (www.minpo.hr, www.hamagbicro.hr), a prijave se zaprimaju isključivo od 16. ožujka 2015. do 07. travnja 2015. godine.

Domaći sajmovi


Predmet ovog Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta  (u daljnjem tekstu: Ministarstvo) za aktivnost „Domaći sajmovi“.
Poziv se objavljuje u dnevnim novinama i na mrežnim stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta (u daljnjem tekstu: Ministarstvo)  (www.minpo.hr), a prijave se zaprimaju isključivo od 30.03.2015. godine (sukladno točki 8. ovog Javnog poziva). Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 13.11.2015. godine.

Inozemni sajmovi


Predmet ovog Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta (u daljnjem tekstu: Ministarstvo) za sudjelovanje na međunarodnim sajmovima i sličnim manifestacijama.
Poziv se objavljuje na mrežnim stranicama Ministarstva  (www.minpo.hr), a prijave se zaprimaju isključivo 30.03.2015. do 13.04.2015. godine.

Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu  otvoren od 9.4.2015. do 31.12.2020.

Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP  otvoren od 9.4.2015. do 31.12.2020.




Revitalizacija poslovnih prostora - objava uskoro

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”