7. Gospodarski sajam u Varaždinu 18. i 19. lipnja 2021. godine na Kapucinskom trgu

Predstavite se na 7. Gospodarskom sajmu u Varaždinu 18. i 19. lipnja 2021. na Kapucinskom trgu u Varaždinu!

Članovi Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin, iskoristite besplatno izlaganje, uvjet je podmireni komorski doprinos u paušalnom iznosu.

obzirom na veliku zainteresiranost ograničen je broj izlagača, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme .

Prijave zaprimamo do popunjena slobodnih mjesta, zaključno s 9. lipnja 2021.g. na tel. 042/320-616 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme sajma je u petak, 18.06.2021. od 12.00. do 20.00. sati  i u subotu 19.06.2021. od 10.00. do 18.00. sati.

U nedjelju, 20.06.2021. na istom prostoru se održava Auto tuning Show. Cijeli vikend od 20.00. do 24.00. sati održava se Nord West Fest sa zabavno glazbenim programom

Ovogodišnji – sedmi po redu GSV (Gospodarski sajam Varaždin) održat će se 18. i 19. lipnja 2021. na Kapucinskom trgu u Varaždinu, a uz izlagačke aktivnosti i stručno popratne programe nudit će zabavno glazbeni program te besplatan ulaz za posjetitelje. 20.lipnja na Kapucinskom trgu priređujemo Auto tuning Show.

  Na sajmu će se predstaviti obrtnici, poduzetnici, županije, gradovi, općine, OPG-i, vinari, likovni umjetnici, udruge, ugostitelji, domaće radinosti, inovatori i auto kuće  s područja Sjeverozapadne Hrvatske.

GSV 2021 će u dva dana obilježiti sajamska izložba i prezentacija, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave  i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, gastronomska ponuda,  cjelodnevni prateći sadržaji, zabavno glazbeni program i nagradne igre za posjetitelje.

Ulaz na sajam oba dana je besplatan.

  Službeno otvorenje GSV-a 2021. predviđeno je za petak 18. lipnja u 12.00. sati.

U cjelodnevnom zabavno glazbenom programu na velikoj otvorenoj pozornici 19. 20. i 21. lipnja nastupit će razna Kulturno umjetnička društva, tamburaški sastavi, plesni klubovi, Društvo naša djeca, CTK Varaždin, limene glazbe,  klape, ženske vokalne skupine i mnogi drugi. U večernjem terminu od 20.00. sati na pozornici će se odvijati North West Fest u organizaciji Udruge Festival sva tri dana.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

AKTUALNO! Najčešća pitanja vezana uz potpore za očuvanje radnih mjesta obrtnika i njihovih radnika

Obzirom na stanje u gospodarstvu uvjetovano Koronavirusom (COVID-19) Hrvatski zavod za zapošljavanje uveo je novu mjeru:  Potporu za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19)

Upravno vijeće HZZ-a, na svojoj održanoj sjednici dana 2. prosinca 2020.  usvojilo je nove Uvjete i načine korištenja sredstava za provođenje mjera aktivne politike zapošljavanja u 2021. godini.

Također, donesena je i nova mjera Potpora za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenim Koronavirusom (COVID – 19) za siječanj i veljaču 2021.

Više informacija na: mjere


OBRTNIK MOŽE OSTVARITI PRAVO NA POTPORU ZA OČUVANJE RADNIH MJESTA

Kompletnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/aktualne-mjere

Za vas smo pripremili odgovore na najčešća pitanja:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/upute

i primjere popunjenih obrazaca koje možete pronaći ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/obrasci

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”