Anglo-Adria poslovno savjetovanje novi je partner Hrvatske obrtničke komore u okviru projekta HOK Obrtnik plus

„Anglo-Adria svoj pristup temelji na praktičnom, profesionalnom i osobnom iskustvu, kao i na opsežnom akademsko-stručnom obrazovanju trenera i coacheva. Zajedno čine snažan, svestran i multidisciplinarni tim, što im omogućava uspješno suočavanje s različitim zahtjevima klijenata. Pristupaju im vrlo fleksibilno, upoznavaju i prilagođavaju se specifičnostima poslovanja i izazovima svake tvrtke individualno, kako bi bili čvrst i pouzdan partner na putu do željenih ciljeva. 

Njihovo značajno međunarodno i regionalno iskustvo te pristup orijentiran praksi i ostvarenju mjerljivih, konkretnih, pozitivnih pomaka u poslovanju klijenata, doveli su do prepoznatljivosti i potaknuli dodatni rast.

U radu prate najnovije svjetske poslovne i obrazovne trendove te se stalno formalno i neformalno usavršavaju. Redovni su gosti-predavači na brojnim seminarima te konferencijama u zemlji i inozemstvu, kao i kolumnisti poslovnih časopisa, a njihovi treneri dobitnici su različitih strukovnih nagrada. Anglo‐Adria poslovno savjetovanje član je više strukovnih i profesionalnih udruženja u Hrvatskoj i regiji.“

Pogodnosti za članove Hrvatske obrtničke komore:

  • 10% popusta na sve usluge iz Kataloga usluga kao i na sve otvorene treninge i webinare u organizaciji Anglo-Adrije

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”