Tin Marketing organizira 10. dane vjenčanja u Varaždinu

10. DANE VJENČANJA U VARAŽDINU planiramo realizirati 11. rujna 2021. godine na Kapucinskom trgu! Nadamo se da će epidemiološka situacija i dalje biti povoljna za održavanje sajmova na otvorenom. Nazvat ćemo Vas kako biste rezervirali izlagački prostor. Naš standardni i uobičajeni popust i dalje je 50%.

Izlagačka mjesta su veličine 6, 9, 12, 16, 25 i 36 m2.
Predbilježbe se primaju najkasnije do 03.09.2021.
Popunjenu prijavnicu ćete poslati najkasnije do 03.09.2021. kada ćemo imati i finalnu informaciju od stožera civilne zaštite o uvjetima održavanja sajma na otvorenom.
Izlaganje svih izlagača prilagoditi ćemo epidemiološkim mjerama i preporukama kao i na prošlogodišnjim Danima vjenčanja u Varaždinu. Predviđeno je predstavljanje tvrtki, obrtnika, OPG-a, vinara, auto kuća...
Gradovi, općine i županije obično zakupe jednu pagodu od 25m2 ili šator od 36m2 za nekoliko svojih obrta, tvrtki, OPG-a, udruga, kućnih radinosti i sl...kako bi im pomogli u predstavljanju na sajmu.

Program 10. Dana vjenčanja 11. rujna 2021. na Kapucinskom trgu obilježit će modne revije, prigodna prodaja, prezentacije, degustacije, revija frizura, nastup plesnih studija i razni glazbeni izvođači, te proglašenje najsimpatičnijeg para čiji izbor započinje 27.08.2021. na Facebook profilu Dani vjenčanja u Varaždinu, a traje do 09.09.2021. Nagradu najsimpatičnijem paru na Danima vjenčanja u Varaždinu uručuje poseban gost iznenađenja iz poznatog show-a RTL televizije BRAK NA PRVU.

Važna napomena: Kako imamo vrlo malo vremena za organizaciju, molimo Vas da se javite što prije u vezi rezervacija izlagačkih prostora.

Za sve dodatne informacije nazovite Tin marketing d.o.o.

091/300-111-3, 091/970-6799 ili 042/260-492, 042/206-495

www.tin-marketing.hr

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

AKTUALNO! Najčešća pitanja vezana uz potpore za očuvanje radnih mjesta obrtnika i njihovih radnika

Obzirom na stanje u gospodarstvu uvjetovano Koronavirusom (COVID-19) Hrvatski zavod za zapošljavanje uveo je novu mjeru:  Potporu za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19)

Upravno vijeće HZZ-a, na svojoj održanoj sjednici dana 2. prosinca 2020.  usvojilo je nove Uvjete i načine korištenja sredstava za provođenje mjera aktivne politike zapošljavanja u 2021. godini.

Također, donesena je i nova mjera Potpora za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenim Koronavirusom (COVID – 19) za siječanj i veljaču 2021.

Više informacija na: mjere


OBRTNIK MOŽE OSTVARITI PRAVO NA POTPORU ZA OČUVANJE RADNIH MJESTA

Kompletnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/aktualne-mjere

Za vas smo pripremili odgovore na najčešća pitanja:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/upute

i primjere popunjenih obrazaca koje možete pronaći ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/obrasci

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”