Europski trening za obrtnike i druge male i srednje poduzetnike u projektu „Spremni za prava potrošača“ (Consumer Law Ready) – 15. rujna 2021.

Pozivamo Vas na sudjelovanje na treningu iz područja prava potrošačau digitalno doba koji se u sklopu projekta „Spremni za prava potrošača“ (“Consumer Law Ready“) održava online dana 15. rujna 2021. (srijeda) od 9,30 do 15,00 sati.

Za besplatni trening se obrtnici, mikro, mali i srednji poduzetnici mogu prijaviti preko obrasca na web stranici. Trening će se održati online preko platforme ZOOM.

Napominjemo da za pristup platformi nije potrebno imati ZOOM aplikaciju instaliranu na kompjutoru, dovoljno kliknuti na link koji će sudionicima terninga biti dostavljen nakon prijave preko web gornje web stranice.

Molimo sudionike da se priključe na ZOOM desetak minuta prije početka treninga, nakon čega će im biti omogućeno sudjelovanje.

Program treninga i informacije o projektu dostavljamo u privitku.

Svi polaznici treninga dobiti će europski certifikat i mogu preko stranice projekta https://www.consumerlawready.eu pristupiti gotovim materijalima iz pet važnih područja kako bi izbjegli sankcije nadležnih inspekcijskih službi i iskoristili poznavanje potrošačkog prava kao svoju konkurentsku prednost na domaćem kao i europskom tržištu, a posebno pri online prodaji.

Hrvatska obrtnička komora nacionalni je partner u projektu.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti se na kontakt Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. certificiranog trenera Senada Njemečeka, vlasnika obrta X DIGITAL, za promidžbu i trgovinu.

PROGRAM:

9,30  --> Evidencija sudionika i uvodno predstavljanje projekta

10,00  -->
Modul 1: Zahtjevi za predugovorno informiranje  --> Modul 2: Pravo na odustajanja od ugovora

11,30  -->
Pauza

11,45  -->
Modul 3: Prava potrošača i jamstva  --> Modul 4: Nepoštena poslovna praksa i nepoštene ugovorne odredbe

13,15  -->
Pauza za ručak

13,45  -->
Modul 5: Alternativno (ADR) i online (ODR) rješavanje sporova

14,30  -->
Pitanja i odgovori

15,00  -->
Završetak treninga

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”