HOK Obrtnik plus - Obavijest INA

Ovim putem Vas obavještavamo da je privremeno obustavljenokorištenje dogovorenih popusta kod INA-e za članove HOK-a, a u sklopu programa HOK Obrtnik plus.

Naime, temeljem posljednje Uredbe o dopunama Uredbe o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata od 20. lipnja 2022. godine, kao i Uredbe o utvrđivanju najviših maloprodajnih i veleprodajnih cijena naftnih derivata od 4. srpnja 2022. godine, kojima su „zamrznute“ maloprodajne cijene na benzinskim postajama (osim na autocestama gdje je definirana maksimalna maloprodajna marža), INA je primorana privremeno ukinuti popuste na svim maloprodajnim mjestima na proizvode EUROSUPER 95, EURODIESEL i EURODIESEL PLAVI.

Navedena privremena mjera na snazi je od 5. srpnja 2022. godine te će biti na snazi do ponovnog slobodnog formiranja maloprodajne cijene.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”