Pripreme obrtnika za uvođenje eura u RH

U organizaciji Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin održan  je webinar na temu „Pripreme obrtnika za uvođenje eura u RH“ Webinar je za članove UHOV-a bio besplatan i odazvao se veliko broj obrtnika.

Trajao nešto malo više od 2 sata, te je kao i svaki do sada održani webinar s gđom. Petrovečki bio je jako konstruktivan, svi sudionici koji su imali dodatna pitanja na ista su dobili odgovore.

U prilogu možete preuzeti materijale na temu "pripreme obrtnika za uvođenje eura u RH"

Pripreme obrtnika za uvođenje eura u RH - prezetacija

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”