Poziv na 24. obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije koji će se održati u Križevcima od 11. do 13. studenog 2022. godine.

Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevca. i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu Grada.

Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sustavu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, nudimo Vam i mogućnost odabira pozicije Vašeg izlagačkog prostora prema Vašoj želji. Vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan.

Program Sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima te turističkim i gastro-izložbama.

Očekujemo nastup oko 300 izlagača uključujući i inozemne izlagače.

Za informacije i prijave obratite se u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, na tel: 00 385 48 623 408 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

 

PrilogVeličina
Datoteka prijava_komore_i_udruzenja_2022.docx 88.35 KB
Microsoft Office document icon prijavnica_ogs_2022.doc 2.29 MB
PDF icon poziv_ogs_2022.pdf 71.26 KB

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”