Pojašnjenje Uredbe Vlade RH o otklanjanju poremećaja na domaćem tržištu energije vezano za obrtnike kao potrošače plina

Slijedom traženja Hrvatske obrtničke komore za pojašnjenjem mjera Vlade Republike Hrvatske nakon usvojene Uredbe o otklanjanju poremećaja na domaćem tržištu energije vezano za obrtnike kao potrošače plinapredstavnici HOK-a sudjelovali su na današnjem sastanku u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja.

Na sastanku je naglašeno kako je osiguran kontinuitet opskrbe domaćim plinom i da nitko neće ostati bez plina.

Pojašnjeno je da ugovori koje su kupci iz kategorije poduzetništvo sklopili s opskrbljivačima plinom i dalje ostaju na snazi sukladno odredbama tih ugovora.

Kupci iz kategorije poduzetništvo koji nemaju sklopljene ugovore mogu prijeći u zajamčenu opskrbu plinom za nekućanstva po cijenama koje će biti objavljene na mrežnim stranicama HEP PLIN.

Za prelazak na zajamčenu opskrbu plinom potrebno je ispuniti zahtjev koji se nalazi na dnu ove stranice i poslati ga na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Obrazac Zahtjeva za promjenu opskrbljivača plinom OVDJE

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”