Javni poziv za prijavu i sudjelovanje na događanju " Advent na Sjeveru Zagorja - Advent u Cestici"

U Cesticu ove godine stiže prava božićna bajka, i to u obliku Adventa, manifestacija koja donosi veliku radost svim uzrastima a posebno djeci.

Advent u Cestici će biti održan 03. i 04. prosinca 2022.godine, na prostoru ispred općinske zgrade.

Radi se o prvom Adventu u Cestici, uz bogati kulturno – zabavni program, bogatu gastronomsku ponudu, te ponudu Božićnih ukrasa, rukotvorina i dr.

Organizatori manifestacije su Turistička zajednica područja Sjever Zagorja i Općina Cestica, te ovim putem pozivaju sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na događanju.

Na korištenje se daju štandovi za ugostiteljsku namjenu, prodaju i prezentaciju proizvoda te izlaganje rukotvorina (izradu ručnih radova, suvenira, ukrasnih predmeta, unikatnih proizvoda, domaćih proizvoda i sl.).

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”