Izbori za mandatno razdoblje 2022. – 2026.

Tijekom mjeseca studenog 2022. godine u Udruženju hrvatskih obrtnika Varaždin održan je Izborni Ceh poljoprivrednih obrta na kojem se birao predsjednik Ceha, koji je temeljem odredbi Statuta po funkciji predložen Skupštini za imenovanje za člana Upravnog odbora Udruženja.

Tako je za predsjednika Ceha poljoprivrednih obrta, ujedno člana Upravnog odbora izabran Krešimir Huđek.

Na Skupštini održanoj 23. studenog novoizabrani predsjednik Udruženja je Vladimir Bais, vlasnik obrta „Poljoprivredno gospodarstvo Grunt, obrt za uzgoj povrća“ iz Imbriovca  Jalžabetskog, a potpredsjednik je Boris Kos vlasnik obrta „Špedicija transporti“ iz Varaždina.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”