Pozivamo vas da posjetite 15. Obrtnički ulični sajam u organizaciji Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin

𝐏𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐯𝐚𝐬 𝐝𝐚 𝐩𝐨𝐬𝐣𝐞𝐭𝐢𝐭𝐞 𝟏𝟓. 𝐎𝐛𝐫𝐭𝐧𝐢č𝐤𝐢 𝐮𝐥𝐢č𝐧𝐢 𝐬𝐚𝐣𝐚𝐦 𝐮 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐜𝐢𝐣𝐢 𝐔𝐝𝐫𝐮ž𝐞𝐧𝐣𝐚 𝐡𝐫𝐯𝐚𝐭𝐬𝐤𝐢𝐡 𝐨𝐛𝐫𝐭𝐧𝐢𝐤𝐚 𝐕𝐚𝐫𝐚ž𝐝𝐢𝐧, 𝐤𝐨𝐣𝐢 𝐬𝐞 𝐨𝐝𝐫ž𝐚𝐯𝐚 𝐮 𝐬𝐮𝐛𝐨𝐭𝐮 𝟏. 𝐭𝐫𝐚𝐯𝐧𝐣𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟑. 𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐨𝐝 𝟖-𝟏𝟑 𝐬𝐚𝐭𝐢 𝐧𝐚 𝐓𝐫𝐠𝐮 𝐤𝐫𝐚𝐥𝐣𝐚 𝐓𝐨𝐦𝐢𝐬𝐥𝐚𝐯𝐚, 𝐏𝐚𝐯𝐥𝐢𝐧𝐬𝐤𝐨𝐣 𝐮𝐥𝐢𝐜𝐢 𝐭𝐞 𝐧𝐚 𝐅𝐫𝐚𝐧𝐣𝐞𝐯𝐚č𝐤𝐨𝐦 𝐭𝐫𝐠𝐮.

Kao i svi do sada i ovaj će Obrtnički ulični sajam biti sadržajno bogat – od izložbeno prodajnog dijela do predstavljanja tradicijskih zanata.

Na štandovima će obrtnici prezentirati i prodavati rad svojih vrijednih ruku, suvenire, ručno rađeni nakit, proizvode od ručno tkanog platna, licitarske proizvode, igračke izrađene od pamučnog konca, mirisne svijeće, domaće čajeve i sokove, kaktuse/sukulente, ekološku kozmetiku, proizvode od drva/bačva, ručno pletene torbe, proizvode od heljde i pira, proizvode od buče, kovane proizvode i mnoštvo drugih vrijednih proizvoda naših izlagača.

Članovi Oldtimer kluba Varaždin izložit će svoje ljubimce.

Krojačica će na trgu raditi sitne krojačke popravke, tkalja će s tkalačkim stanom izrađivati platno, kovač će s čekićem i nakovnjem izrađivati suvenire i sl., a profesionalni frizer za kućne ljubimce (Pet groomer stylist) će uređivati ljubimca.

Frizerki i kozmetičari na trgu će izrađivati fen frizure, plesti pletenice, iscrtavati tetovaže na kosi, šišati, uređivati obrve, šminkati i sve ostalo čime se bave navedene djelatnosti.

U 𝐬𝐤𝐥𝐨𝐩𝐮 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐜𝐢𝐣𝐞 𝐒𝐞𝐤𝐜𝐢𝐣𝐞 𝐟𝐫𝐢𝐳𝐞𝐫𝐚 𝐢 𝐨𝐬𝐭𝐚𝐥𝐢𝐡 𝐬𝐚𝐥𝐨𝐧𝐚 𝐳𝐚 𝐮𝐥𝐣𝐞𝐩š𝐚𝐯𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐔𝐇𝐎𝐕-𝐚, 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐢𝐫𝐚 𝐬𝐞 „𝐝𝐨𝐛𝐫𝐨𝐭𝐯𝐨𝐫𝐧𝐚 𝐚𝐤𝐜𝐢𝐣𝐚“ (𝐤𝐫𝐨𝐳 š𝐢š𝐚𝐧𝐣𝐞/𝐮𝐥𝐣𝐞𝐩š𝐚𝐯𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐩𝐨𝐬𝐣𝐞𝐭𝐢𝐭𝐞𝐥𝐣𝐚 𝐬𝐚𝐣𝐦𝐚) 𝐳𝐚 𝐔𝐝𝐫𝐮𝐠𝐮 𝐳𝐚 𝐚𝐮𝐭𝐢𝐳𝐚𝐦 „𝐏𝐎𝐆𝐋𝐄𝐃“. 𝐒 𝐨𝐛𝐳𝐢𝐫𝐨𝐦 𝐧𝐚 𝐭𝐨 𝐝𝐚 𝐣𝐞 𝐭𝐚𝐣 𝐯𝐢𝐤𝐞𝐧𝐝 𝐒𝐯𝐣𝐞𝐭𝐬𝐤𝐢 𝐝𝐚𝐧 𝐨 𝐚𝐮𝐭𝐢𝐳𝐦𝐮 (𝐭𝐨č𝐧𝐢𝐣𝐞 𝟐. 𝐭𝐫𝐚𝐯𝐧𝐣𝐚), 𝐛𝐢𝐭 ć𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐠𝐨𝐝𝐧𝐨.

Učenici cvjećari izlagat će i prodavat svoje cvjetne instalacije, dendrološko bilje, prigodne aranžmane i lončanice. Ujedno će na sajmu i ostale srednje škole predstavljati svoja obrazovanja, te ovim putem pozivamo roditelje da zajedno s djecom posjete sajam kako bi mogli vidjeti ponude obrazovnih programa srednjih škola, ali i što mogu nakon završetka srednje školskog obrazovanja svojim rukama izraditi i lakše se uključiti na tržište rada.

U sklopu sajma na pozornici ispred FOI-a nastupit će Tamburaški sastav Taliri, 60 folkloraša Centra tradicijske kulture Varaždin kao i 20 članova Potkalničkih plemenitaša koji se bave očuvanjem kulturno-povijesne baštine potkalničkog prigorja, a naročito tradicije potkalničkog plemstva.

 

 

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”