Završena humanitarna akcija Ceha frizera i kozmetičara „Frizeri frizerima“

Donacijom opreme za četiri frizerska salona u Gunji 28. studenoga, završena je humanitarna akcija Ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore „Frizeri frizerima“, pokrenuta u cilju pomoći kolegama obrtnicima frizerima, čiji su saloni stradali u katastrofalnim poplavama na području Gunje, Rajevog sela i Račinovaca.

Pomoć u opremi dobili su:

  • Frizerski salon "Snježana", vlasnice Snježane Šokčević
  • Frizerski salon „Siona“, vlasnice Azemine Čardaklija
  • Frizersko brijački salon "Wella", vlasnice Katice Marojević
  • Frizerski salon, vlasnice Naide Džanković.
 

Početkom rujna, organiziran je posjet frizerima u Gunji, kako bi se pregledala šteta u salonima uslijed poplave i kako bi se u razgovoru s vlasnicama definirale njihove konkretne potrebe i prioriteti za što skoriji povratak u redovno poslovanje.

Dogovorenu potrebnu opremu (ormarići, umivaonici, repro materijal, oprema za šišanje i sl.), predsjednik Ceha frizera i kozmetičara HOK-a Ivica Zanetti sa suradnicima dostavio je vlasnicama frizerskih salona u Gunji.

 

 

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”