Nova tijela Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin, predsjednik i dalje Boris Kos

U petak, 27. veljače 2015. godine održana je konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin za mandatno razdoblje od 2014. – 2018. godine.

Novi saziv Skupštine čine slijedeći članovi:

Za predsjednika Udruženja ponovno je izabran Boris Kos, a na njegov prijedlog za potpredsjednicu je ponovno izabrana Ksenija Plavec Fiket.
Za članove Upravnog odbora verificirani su u cehovima izabrani predsjednici cehova, a to su: Vilko Adamić, Zdravko Cafuk, Branko Trstenjački, Igor Šoković, Biljana Rak i Ksenija Plavec Fiket. Pored toga, na prijedlog predsjednika imenovana su još tri člana Upravnog odbora i to: Andreja Saiu Večerić, Dražen Jambriško i Velimir Plantak.
Na prijedlog 1/5 članova Skupštine za članove Nadzornog odbora imenovani su: Monika Petrovečki, Josip Bais i Ivana Ipša.
Po odluci Skupštine Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin u Skupštini Obrtničke komore Varaždinske županije u mandatnom razdoblju od 2014. do 2018. godine predstavljat će: Vilko Adamić, Zdravko Cafuk, Boris Kos, Branko Trstenjački, Ivan Hohnjec, Biljana Rak, Ivana Ipša, Ksenija Plavec Fiket i Darko Levak.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”