Prijavite se i sudjelujte na"Obrtničkom festivalu 2015"

Vrijeme: Subota 25.04.2015 od 09 - 13h

Lokacija: Franjevački trg, Korzo, Kukuljevićeva ulica

 

Potaknuti izuzetno dobrim feedbackom prošlogodišnje proslave 110 godina udruženog obrtništva u gradu Varaždinu, Udruženje obrtnika Varaždin i ove godine organizira Obrtnički sajam.

Ove godine također planiramo pregršt sadržaja od sajamsko prodajnog djela, promocijsko prezentacijskog djela na kojemu će se predstaviti naši frizeri, kozmetičari, dizajneri i cvjećari sa  Oldtimer clubom Varaždin, preko naših Opg-a koji će nam ponuditi i prezentirati naše lokalne domaće delicije, preko plesa i glazbe, izložba, humanitarnog šišanja u organizaciji

Sekcije frizera, pa do fitness vježbanja ali i neizbježnih modnih revija naših dizajnera, izuzetno nam je važno da pogodimo sunčani vikend. Stoga ovogodišnji "Obrtnički festival" prebacujemo za subotu 25.04.2015 od 09 - 13h.

Kao i prošle godine na spomenutim lokacijama biti će postavljeno 30 štandova Gradske tržnice Varaždin. Sudjelovanje na sajmu je BESPLATNO i izložbenog je i prodajnog karaktera, dakle Vama na volju i prema Vašoj potrebi i mogućnostima.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na sajmu uz obaveznu prijavu, prijaviti se možete najkasnije do 15.04.2015 naOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili telefon 092 291 78 78.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”