Modna revija varaždinskih dizajnerica

U sklopu Obrtničkog uličnog sajma 2015, prošle subote 25.04.2015 u 20h, u prekrasnom podrumu Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin ( Bivši restoran Zlatne ruke ), održana je revija poznatih varaždinskih dizajnerica. Sponzor i pokrovitelj same revije bilo je također Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin, koje je ujedno na spomenuti datum obilježilo godišnjicu osnivanja te 111.tu godišnjicu udruženog obrtništva u gradu Varaždinu.

Modnoj reviji prisutvovali su mnogi poznati varaždinci i varaždinke, a reviju je vodila poznata varaždinska novinarka i urednica Lidija Benjak.

Naše domaće dizajnerice predstavile su kolekcije svečanih, ljetnih i casual haljina, a one su redom: Ivana Kuzminski & Jelena Kosić ( Modna radionica Kuzminski dizajn & Maruška modni nakit ), Melita Kukec ( Modni studio Kookabee design ), Snježana Radev ( Modni studio Brokat ) Melita Kukec ( Modni studio Kookabee design ) i Željka Vidović ( Modni studio Ellera ).

Svoj doprinos ovom modnom događaju dali su sa frizurama i make up-om: Kozmetički studio Iva, Frizerski salon Exclusive, Frizerski salon Tina, Frizerski salon Kalos, Frizerski salon Glamur, Kozmetički studio Revital.

Što su nam djevojke prezentirale pogledajte u foto galeriji by Plavec-Fiket photo studio:

Izvor: Varaždinski obrtnički portal

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”