Održane 8. Obrtničke sportske igre

15.05.2015 uz želje za dobrim rezultatima i druženjem, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras otvorio je 8. Obrtničke sportske igre u Malom Lošinju, na kojima se u dva dana natjecalo u 8 sportskih disciplina te je ukupno sudjelovalo 450 sudionika iz cijele Hrvatske. U sklopu 8.OSI pomoćnica ministra poduzetništva i obrta Nadica Žužak i suradnica Vlatka Mlakar prezentirale su sudionicima Program poticajnih mjera za obrtništvo. Ukupni pobjednik 8. Obrtničkih sportskih igara je Obrtnička komora Zagreb, drugo mjesto pripalo je Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije, a treće Obrtničkoj komori Splitsko-dalmatinske županije. Čestitke pobjednicima i svima koji su se natjecali! Vidimo se dogodine!

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”