HOK organizira i sufinancira nastup na 48. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju

Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira kolektivni nastup svojih članova na 48. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju 2015., najvećem obrtničkom sajmu u široj regiji, koji će se održati od 8. do 13. rujna 2015. godine na prostoru Celjskog sajma u gradu Celju.

Izložbeni program sajma u Celju obuhvaća: poslovne susrete, međunarodna predstavljanja, strojeve i opremu za drvo i metal, opremu od inox-a, elektrotehniku, preradu plastike, gume, obradu metala, strojogradnju, prehranu i ugostiteljstvo, izradu alata za obradu drva, plastike i metala, namještaj i unutarnje uređenje, završne radove u graditeljstvu, alate za uređenje doma i okolice, opremu za prehrambenu industriju i ugostiteljstvo, turizam, mehanizaciju sela, građevinsku mehanizaciju, montažne kuće, proizvode široke potrošnje, telekomunikacije, IT opremu...

U nastavku Vam dajemo pregled prošlogodišnjih pokazatelja sajma u Celju, te podatke i uvjete ovogodišnjeg nastupa u organizaciji i uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore:

Naziv sajma/adresa: 48. Međunarodni sajam obrtništva Celje 2015., Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, 3000 Celje, www.ce-sejem.si,

Termin održavanja: 08.13. 09. 2015.

Broj izlagača/posjetitelja u 2014: 1.604 izlagača (34 države sudionice)/130.300 posjetitelja

Izložbeni prostor HOK-a na sajmu u Celju 2015. štand u paviljonu međunarodnih izlagača L1.

Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa po principu“ključ u ruke”, za članove HOK-a glasi 179,00 EUR/m2.

Puna cijena izlaganja za poduzetnike/ izlagače koji nisu članovi  HOK-a iznosi 254,00 EUR/m2.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu «ključ u ruke».

 

Svaki izlagač priprema svoju prezentaciju, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama izložbenog prostora te dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju i dežurstvo na štandu, najavu nastupa, transport eksponata, relacija Zagreb –Celje –Zagreb i postavu na štandu, znači kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Uz kvalitetnu tehničku pripremu nastupa, Hrvatska obrtnička komora radi u suradnji s Celjskim sejmom d.d dodatno na promidžbi nastupa hrvatskih obrtnika na samome sajmu, osigurava upis i najavu nastupa svih svojih izlagača u službenom Katalogu sajma, internet elektronskom Katalogu sajma, a profil izlagača šalje se i partnerskoj Obrtno-podjetniškoj zbornici Slovenije, te gospodarskim institucijama i Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Sloveniji, kako bi što više poslovnih ljudi i posjetioca sajma dobilo informaciju o profilu hrvatskih izlagača i nastupu u organizaciji HOK-a na ovogodišnjem sajmu.

Međunarodni sajam u Celju respektabilna je sajamska izložba sa 1.604 izlagača iz 34 države Svijeta, sa velikom posjetom sajmu (oko 130.300 posjetioca u 2014. godini iz 24 države Svijeta) te je mjesto kvalitetne prezentacije proizvoda i usluga za obrtnike i poduzetnike koji žele u direktnom kontaktu sa potencijalnim kupcima provjeriti kvalitetu svojih proizvoda i usluga, s ciljem izvoza, te dolaska do novih poslovnih kontakata za buduće poslove.

Izlagači trebaju dostaviti prilikom prijave nastupa:

1)    prijavu – u prijavi obavezno navesti potreban namještaj,

2)    podatke o robi koja se šalje na sajam,

3)    izlagač na sajam treba poslati robu koja po vrsti, količini i vrijednosti odgovara robi koju je naveo u obrascu “Podaci o robi za sajam”

Dostava prijavnog materijala – u područne obrtničke komore ili direktno u HOK.

Osiguranje robe / eksponata: izlagačka roba nije osigurana te ukoliko izlagač ima robu vreće vrijednosti, istu treba osigurati sam. Komora neće snositi troškove eventualno nastalih šteta ili nestanka robe bilo za vrijeme transporta ili trajanja sajma.

Otprema robeizlagač će biti pravovremeno obaviješten o predaji robe u skladište te je dužan pridržavati se dobivenih uputa izvođača štanda.

Napomena: skrećemo pozornost da izlagači ne mogu nastupiti, ukoliko imaju dugovanja prema komorskom sustavu.

Za dodatne informacije vezane uz sajam Celje, prijavu nastupa ili tehnička pitanja vezana uz nastup u organizaciji HOK-a zainteresirani obrtnici/poduzetnici mogu se obratiti u Hrvatsku obrtničku komoru na broj telefona: 01/48 06 650, Dražen Horvat ili putem elektronske pošte na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,  i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Iskoristite ovu priliku i prezentirajte se na najvažnijem međunarodnom sajmu u Republici Sloveniji uz logistiku i sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore!

 U prilogu: Prijavni materijali za prijavu nastupa na 48. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju 2015. godine

 

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”