Produžen rok obveze za vođenje poslova ZNR do 31. prosinca 2015

Na traženje Hrvatske Obrtničke Komore Ministarstvo rada i mirovinske skrbi donijelo je izmjenu i dopunu Pravilnika o obavljanju poslova zaštite na radu objavljeno u NN. 72/2015.

Izmjene se odnose na prihvaćanju zahtjeva kojim se uvažavaju opravdane okolnosti te su poslodavci obvezni obavljanje poslova zaštite na radu uskladiti s odredbama  Pravilnika do 31. prosinca 2015.

Ujedno omogućuje se u uvjetima kada poslodavac koji zapošljava do uključivo 49 radnika i ne može organizirati obavljanje poslova zaštite na radu, jer kod poslodavca nema radnika koji ispunjava uvjete za obavljanje tih poslova, traženo vođenje poslova ugovoriti s ovlaštenom osobom za vođenje poslova zaštite na radu.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”