Poziv varaždinskim obrtnicima na 17. Sajam gospodarstva u Zaprešiću

Ove godine u organizaciji Udruženja obrtnika Zaprešić održava se 17. SAJAM GOSPODARSTVA, te Vas pozivamo da na istom sudjelujete izlažući svoje proizvode i nudeći usluge.

I ove godine Sajam se održava u Srednjoj školi «Ban Josip Jelačić» u Zaprešiću, Trg dr. Franje Tuđmana 1 u sportskoj dvorani, a ako obrtnici i poduzetnici pokažu veći interes organizirati ćemo izlaganje pod šatorom odgovarajuće veličine kao i dosadašnjih godina, te na vanjskom otvorenom prostoru koje smo također u suradnji s Vama spremni urediti u skladu sa Vašim potrebama. Pozivamo Vas da predložite bilo koji oblik suradnje, spremni smo ga prihvatiti, ako će doprinijeti Vašoj boljoj promociji, a time i većoj uspješnosti Sajma.

Kao i do sada  prostor za izlaganje biti će uređen prema Vašim zahtjevima, bilo da želite izlagati samostalno, sa svojim poslovnim partnerima ili u okviru vaših općina, udruženja, zadruga, udruga i slično. Kako smo od našeg Grada dobili veća  financijska sredstva uređeni prostor sa kompletnom opremom  izlagači ove godine ne plaćaju.

Nadamo se da ste  proteklih godina bili zadovoljni sudjelovanjem na Sajmu, te da ćete i ove godine sudjelovati.

 

Sajam će se održavati od 16. do 18. listopada u vrijeme proslave Dana Grada i obilježavanja Jelačićevih dana, a otvorenje će biti 16. listopada u petak u 11 sati.

Ostale dane radno vrijeme Sajma je od 10.00 do 20.00 sati.

Sajam organiziramo uz pokroviteljstvo Ministarstva poduzetništva i obrta, Zagrebačke županije i Grada Zaprešića, te uz sponzorstvo Hrvatske obrtničke komore, Obrtničke komore Zagreb i svih naših općina.

Iskoristite priliku za nove poslovne kontakte  i ponudite svoje proizvode i usluge jer je Sajam i prodajnog karaktera.

Sve informacije o Sajmu možete dobiti na tel. 01 / 3310 810; 01 / 3310 329 svakog radnog dana od 7.00 do 15.00 sati, na službenim web stranicama Udruženja obrtnika Zaprešić (www.obrtnici-zapresica.hr) ili direktno u Udruženju obrtnika Zaprešić, Ul. M. Tita br. 2.

Nakon što iskažete interes za sudjelovanje dostavit ćemo Vam i prijavu za sudjelovanje koju trebate ispuniti. Prijavu možete skinuti sa web stranicama Komore, a nakon što skicirate štand, u dogovoru s nama, vratite na našu adresu poštom ili e-mailom ili direktno u našu stručnu službu.

I ove godine Sajam će biti  popraćen raznovrsnim aktivnostima u koje se možete uključiti i Vi ovisno o vašim interesima i očekivanjima.

Prijave za sudjelovanje na Sajmu primamo do 7. listopada 2015. godine.

Prijavnicu možete preuzeti OVDJE

 

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”