18. Obrtnički sajam Istre

18. Obrtnički sajam Istre održat će se u Puli (Karolina) od 8. do 11. listopada 2015. godine. Sajam će se održati u montažnoj hali površine 1.400 kvadratnih metara, te na otvorenom prostoru površine 800 kvadratnih metara.

Kao i do sada, sajam je namijenjen obrtnicima i poduzetnicima koji se bave proizvodnim i srodnim djelatnostima. Kao i do sada, ulaz na sajam za posjetitelje je besplatan, te očekujemo da sajam u četiri dana trajanja obiđe između 12. i 15.000 posjetitelja. Sajam je prodajnog karaktera.

Organizator sajma je Obrtnička komora Istarske županije, a suorganizatori su Istarska županija, Grad Pula i HGK - Županijska komora Pula.

U nastavku možete pronaći obrazac prijave i sajamski pravilnik. Ispunjene i ovjerene prijave možete dostaviti mailom ili poštom na adrese navedene u prijavi, najkasnije do 22. rujna 2015. godine.

Sajamski pravilnik (pdf)

Obrazac prijave (pdf)

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”