Predstavljanje mjera za poticanje zapošljavanja mladih

Naši mladi - naša budućnost

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava i Hrvatski zavod za zapošljavanje u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom, Obrtničkom komorom Varaždinske županije i Udruženjem hrvatskih obrtnika Varaždin, pozivaju Vas na predstavljanje mjera aktivne politike zapošljavanja.

Ministar rada i mirovinskoga sustava prof. dr. sc. Mirando Mrsić, dr. med želi potaknuti vas poslodavce-obrtnike na korištenje mjera aktivne politike zapošljavanja te se stoga organizira ova tribina kako bi vam se mjere približile. Posebno se želi potaknuti poslodavce da mladim osobama pruže mogućnost stjecanja radnog iskustva kroz stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa koje poslodavce u financijskom smislu ne košta ništa, ali daje društvenu vrijednost obrtu te osigurava da kroz ovaj instrument razvijate vlastite buduće kadrove. Korištenjem mjera pružena je mogućnost obrtnicima da izgrade svoj tim zaposlenika, a mladima omogući ulazak na tržište rada.

Tribine će se održati u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu i Varaždinu.

U Varaždinu tribina će se održati 30. rujna 2015. u 11:00 sati u prostorima Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin, Varaždin, Ivana Kukuljevića 13/II.

Zbog ograničenog kapaciteta dvorane, molimo Vas da se za sudjelovanje prijavite putem linka:

https://docs.google.com/forms/d/1RgcQorlpFP4ayS3BiXl8AVMdBAEW2y0qxK41MAyjk74/viewform?c=0&w=1

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”