Međunarodni sajam obrtništva i male privrede Split

Obavještavamo Vas da će se ove godine, nakon godine dana pauze, održati 19. Međunarodni sajam SASO, a u sklopu istog i 16. Međunarodni sajam obrtništva i male privrede.

Sajam će se održati od 21.- 24. 10. 2015. Godine u Splitu , u Spaladium Areni .
Ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete na izlaganju gore spomenutog sajma, te se nadamo da će te obavijestiti svoje članove  koji su zainteresirani za nastup na međunarodnom sajmu SASO.

Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije je i ove godine potpisala ugovor o suradnji sa organizatorom sajma SASO, a odnosi se na povlaštene cijene izlaganja za članove Hrvatske obrtničke komore.

Za dodatne upite vezano uz prijavu nastupa i detalje vezane uz ovogodišnji sajam možete se obratiti Obrtničkoj komori Splitsko-dalmatinske županije; kontakt osoba gđa. Katja Šabić, v.d. tajnik Komore,  dostupna na broj telefona: 021/470 114, telefaks: 021/470 282, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”