Najava održavanja Državnog prvenstva frizera i kozmetičara Republike Hrvatske

8. studenog 2015., nedjelja, u prostorijama Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49, Zagreb u organizaciji Ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore koje će se održati 8. studenog 2015. godine u prostorijama Hrvatske obrtničke komore.

Na natjecanje su dobro došli frizeri, kozmetičari, djelatnici u salonima, umjetnici, učenici, škole, zaljubljenici u estetiku te svi koji žele doživjeti novo iskustvo i svjedočiti umijećima naših natjecatelja.  Zainteresirani natjecatelji mogu se direktno prijaviti na državno natjecanje, bez obzira jesu li se prije natjecali na natjecanjima, te da li su prošli bilo kakva prednatjecanja, uz uvjet da su državljani Republike Hrvatske.

 

Svi natjecatelji  ovisno o plasmanu na državnom prvenstvu, imaju mogućnosti postati dio Internacionalnog tima Ceha frizera i kozmetičara, te na taj način nastupati na međunarodnim natjecanjima u organizaciji OMC-a, Europskim prvenstvima te Svjetskom individualnom i ekipnom prvenstvu. Financiranje nastupa na natjecanjima van RH, u organizaciji OMC-a ovisiti će isključivo o odluci vodstava Internacionalnog tima i Hrvatske obrtničke komore.

Natjecatelji i modeli koji pristupaju natjecanju potpisuju obrazac za dopuštenje fotografiranja i korištenja fotografija modela i šalju ga zajedno s prijavom. Popunjene prijavnice potrebno je dostaviti Hrvatskoj obrtničkoj komori najkasnije do 1. listopada 2015. na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu: Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49/2, p.p. 166, 10 000 Zagreb, s naznakom „za Državno prvenstvo frizera“.

Obrazac prijave kao i propozicije i kategorije natjecanja moguće je naći na stranici http://www.hok.hr/drzavno_prvenstvo_frizera_i_kozmeticara_hrvatske. Molimo ispuniti prijavnicu, na način da se natjecatelj prijavi za kategorije u kojima će nastupiti, te dostavi sve potrebne informacije kako je navedeno u prijavnici. Hrvatska obrtnička komora će provjeriti dostavljene dokumente i ako je s prijavom sve u redu poslati službenu potvrdu da je natjecatelj prijavljen te poslati račun za plaćanje kotizacije.


Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja vezano uz natjecanje, kategorije, propozicije, možete se obratite na sljedeće e-mail: kontakt osoba Ana Vukmanić; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 01/4806-619.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”