Poslovni uzlet grada Varaždina

Poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani koji žele dodatno stručno znanje kojim će pospješiti svoje poslovanje prijavite se na besplatne edukacije u Varaždinu i Varaždinskoj županiji, 26. veljače 2016. (Arena, Šetalište Franje Tuđmana 1), u sklopu projekta Poslovni uzlet 2016.

Svi koji se prijave na edukacije imat će priliku naučiti kako koristiti bankarske proizvode, saznati sve tajne financijskih i menadžerskih izvješća te kako do EU fondova namjenjenih za male i srednje poduzetnike. Putem digitalnog marketinga naučiti kako sa malo novaca napraviti uspješnu marketinšku kampanju i upoznati se s tajnama Cloud usluga. Tu su i edukacije o osnovama dobre brand strategije te kako voditi uspješnu tvrtku.

Na Poslovni uzlet grada Varaždina možete se prijaviti OVDJE

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”