Završni obračun i nove obveze obrtnika

Ove subote, 06.02.2016.g. u prostorijama Varaždinske županije, Franjevački trg 7, održati će se seminar na temu „Završni obračun i nove obveze obrtnika od 01.01.2016.g.“ s početkom u 10:00 sati u organizaciji Hrvatske obrtničke komore i Obrtničke komore Varaždinske županije. Putem ovog seminara nastojat će se pružiti sve relevantne informacije obrtnicima u cilju usklađenja

usklađenja njihova poslovanja s novim propisima, kao i kratke edukacije za izradu završnog obračuna. Ovim putem obavještavamo da je pristupanje na ovaj seminar besplatno te se mole svi zainteresirani da svoj dolazak prijave putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 042/ 302 – 950. 

Ističemo, seminar je besplatan za sve obrtnike.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”