Europsko prvenstvo cvjećara Europa Cup 2016

Obavještavamo Vas da će Sekcija cvjećara Hrvatske obrtničke komore (HOK) sudjelovati na Europskom prvenstvu cvjećara Europa Cup 2016., koji će se održati u Genovi, Italija

9. i 10. travnja 2016. godine, u organizaciji međunarodne organizacije cvjećara FLORINT. Hrvatsku će na ovom prestižnom natjecanju predstavljati naša predstavnica Ivana Mustapić iz Dubrovnika. Ivana će nastupiti u žestokoj konkurenciji 20 ponajboljih europskih cvjetnih dizajnera. Povodom natjecanja Hrvatska obrtnička komora organizira putovanje zainteresiranih cvjećara, kako bi bodrili našu predstavnicu i kako bi naučili nešto novo iz svoga područja i stekli nova iskustva. Više o Florintu i samom natjecanju možete saznati na njihovim stranicama: http://www.florint.org/.

Mjesto održavanja:

CENTRO CONGRESSI – PORTO ANTICO DI GENOVA

MAGAZZINI DEL COTONE

MODULO 7 TOP FLOOR

16128 GENOVA

ITALY“

Detalji eventualnog puta i troškovi dani su u prilogu ovom mailu. Za sva pitanja obratite se na agenciju Silvija turist ili u HOK na tel. 01 48 06 631.

Kod prijave agenciji molimo navesti sljedeće podatke :

- Ime i prezime putnika

- adresa

- mobitel, telefon

- broj računa za povrat sredstava avansa ukoliko se generalno otkazuje putovanje

21.02.2016. ćemo vas obavijestiti o broju putnika.

Opcija do 20.02.2016- MOLIMO SVE ZAINTERESIRANE ZA OVO PUTOVANJE DA

SE JAVE NA NAŠ MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”