Savjetovanje o Nacrtu Strategije razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja Republike Hrvatske 2016.-2020.

Dostavljamo vam obavijest o otvorenom novom savjetovanju naziva: Savjetovanje o Nacrtu Strategije razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja Republike Hrvatske 2016.-2020. na koje ste pozvani.

Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici: Savjetovanje o Nacrtu Strategije razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja .

Opis savjetovanja:

Strategija razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja Republike Hrvatske 2016. - 2020. prvi je nacionalni dokument izrađen nakon ulaska RH u Europsku uniju kojim se planira strateški razvoj ovih dviju djelatnosti, čime se za ovo gospodarstvo prihvaćaju načela i vođenje politika u europskim okvirima.

Savjetovanje je otvoreno do slijedećeg datuma: 18. kolovoza 2016. godine.

Zadovoljstvo nam je potvrditi da je u Nacrtu Strategije razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja Republike Hrvatske 2016.-2020. ugrađeno i sve iz Strategije drvno-prerađivačke industrije koje je izradilo Udruženje drvno-prerađivačke industrije pri HGK.

Ovim putem vas molimo da u slučaju postojanja interesa svakako sudjelujete u navedenom savjetovanju.

 

 

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”