Besplatno izlažite na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova!

Na inicijativu Grada Vinkovaca promijenjen je datum održavanja Festivala poduzetništva u Vinkovcima. Umjesto najavljenog 9. rujna, Festival u Vinkovcima će se održati 10. rujna.

Obrtnici, prijavite se za sudjelovanje na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova "Moja poduzetna Hrvatska"! Svojim članovima Hrvatska obrtnička komora osigurala je besplatni prostor za izlaganje.

Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova pod nazivom 'Moja poduzetna Hrvatska' kroz sajmove, edukativne i gastro radionice u 15 gradova tijekom ove godine predstavlja bogatu ponudu proizvoda i usluga proizvođača iz cijele Hrvatske.

Organizator Festivala je Styria media grupa – Hrvatska (Večernji list, Poslovni dnevnik, 24sata), a među institucionalnim partnerima ovog projekta je i Hrvatska obrtnička komora, čiji članovi prezentiraju svoje proizvode i usluge diljem Hrvatske.

Pozivamo sve zainteresirane obrtnike koji se žele uključiti u projekt i prezentirati svoje proizvode i usluge na nadolazećim sajmovima da svoju prijavu pošalju elektroničkom poštom, uz obveznu naznaku u kojem gradu, na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijave se primaju do popunjavanja kapaciteta. Posljednji je festival u Koprivnici 4. studenoga. Kao što je navedeno, prostor za izlaganje ustupa se bez novčane naknade, a zavisne troškove smještaja i prijevoza pokriva izlagač.

Raspored Festivala i detaljnije informacije pogledajte OVDJE.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”