Poziv na izlaganje na manifestaciji "Jesen u Lici 2016."

Pozivamo sve obrtnike članove komora ili udruženja da se prijave za izlaganje na Izložbi - sajmu „Jesen u Lici“ koja se 30. rujna, te 01. i 02. listopada 2016. godine održava u Gospiću.

„Jesen u Lici „ je izložba tradicijskih proizvoda koje se po 18. puta održava u Gospiću i prerasla je u najznačajniju gospodarsku, kulturnu i etno manifestaciju na području Ličko-senjske županije. Organizator Izložbe je Ličko-senjska županija i Razvojna agencija Lira, a Obrtnička komora Ličko-senjske županije je suorganizator.

Pošto je ovo izložba tradicijskih proizvoda na njoj mogu izlagati obrti koji proizvode različite poljoprivredne, prehrambene, uporabne i ukrasne proizvode i usluge karakteristične za podneblje iz kojeg dolaze.

Sajam se održava na 4500m2 izložbenog prostora (otvoreni i zatvoreni). Kotizacija za nastup na sajmu iznosi 350,00 kn.

U prilogu Vam dostavljamo Prijavnicu za izlagače koju molimo popunjenu vratiti do 23. rujna 2016. na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te kopiju na Obrtničku komoru Ličko-senjske županije, Gospić, Kaniška 4, tel/fax:053 573 012, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na Komorski ured, tel/fax: 053 573 012, mob: 098 941 5056.

Prilog: Prijavnica za izlagače

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”