Budite izlagač na 24-tom Zagorskom gospodarskom zboru

24. Zagorski gospodarski zbor održat će se od 08. do 10. rujna 2016. godine, u sklopu trajanja manifestacije „Tjedan kajkavske kulture Krapina 2016“.

Zbor će se održati u sportskoj dvorani, šatoru i na otvorenim prostorima uz OŠ „Ljudevit Gaj“ Krapina, na kojem će izlagati gospodarstvenici i obrtnici iz Hrvatskog zagorja, cijele Hrvatske te susjedne Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Mađarske.

Izlaganje na Zboru na tipski uređenom prostoru je besplatno svim zainteresiranim obrtnicima  koji uredno podmiruju obveze prema komorskom sustavu. Zainteresiranim izlagačima za dodatnu opremu i prostor, organizatori će omogućit izlaganje uz namirivanje troškova prema posebnom Cjeniku, kojega će dostaviti zainteresiranim sudionicima. Naziv Područne obrtničke komore, kao i obrtnika izlagača uvrstit će se u Katalog 24. Zagorskog gospodarskog zbora, kao i u sve prateće promidžbene aktivnosti.

PRIJAVU za sudjelovanje na 24. Zagorskom gospodarskom zboru u Krapini, potrebno je popuniti i dostaviti što prije, a krajnji rok je do 31. kolovoza 2016. godine na e-mail adresu operativnog organizatora Radio Kaja: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili na faks: 049 370 556.

Popis prijavljenih izlagača, prijave, skice izložbenog prostora, program događanja kao i ostali  podaci  dostupni su na web stranici www.zgz.hr , dok se obrazac za on-line prijavu može preuzeti OVDJE .

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”