Sajam poduzetništva i poduzetničkog obrazovanja 09.09.2016. u Novom Marofu

U Novom Marofu 9. rujna 2016. godine održat će se “Sajam poduzetništva i poduzetničkog obrazovanja” koji organizira Srednja škola Novi Marof, a sufinanciran je sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta.

U Novom Marofu 9. rujna 2016. godine održat će se “Sajam poduzetništva i poduzetničkog obrazovanja” koji organizira Srednja škola Novi Marof, a sufinanciran je sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta. Na Sajmu će se predstaviti poduzetnici novomarofskog kraja i strukovne obrazovne ustanove Varaždinske županije.

Svi poduzetnici su dobrodošli te se mogu prijaviti za sudjelovanje na Sajmu putem prijavnice u prilogu.

Sudjelovanje na Sajmu je besplatno.

Rok za prijavu je 5. rujan 2016.

U okviru sajma izradit će se Katalog izlagača na Sajmu poduzetništva i poduzetničkog obrazovanja. Sve informacije možete dobiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ž

Prijavnicu možete pruzeti OVDJE. Veselimo se Vašem odazivu!

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”