Dani vjenčanja u Varaždinu 2016.

Nikako ne propustite najveće Dane vjenčanja u sjeverozapadnojHrvatskoj - DANE VJENČANJA U VARAŽDINU!

Ove godine Dani vjenčanja održavaju se u Varaždinskoj ARENI! Modne revije, prigodna prodaja, prezentacije, degustacije, natjecanje frizera sjeverozapadne Hrvatske, Izbor Miss Dana vjenčanja, biranje najsimpatičnijeg para i glazbeni izvođači u 2 dana sajamske priredbe obilježit će i ovogodišnje - 5. Dane vjenčanja u Varaždinu.

Za sve dodatne informacije nazovite 091/300-111- 3

Prijavnicu možete preuzeti OVDJE .

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”