Objavljeni javni pozivi za subvencioniranje kamate i kreditiranje poduzetnika i obrtnika

U Varaždinskim vijestima broj 3528 od 14. kolovoza 2012. godine Grad Varaždin objavio je Javni poziv za subvencioniranje dijela redovne kamate na postojeće poduzetničke kredite poduzetnika i obrtnika na području Grada Varaždina.
Poduzetnici i obrtnici na području Grada Varaždina imaju pravo na subvenciju kamate u visini od 2% na postojeće kredite, koje imaju u slijedećim bankama: Zagrebačka banka Zagreb – Podružnica Varaždin, Privredna banka Zagreb – Podružnica Varaždin, Erste & Steiermarkische bank – Savjetodavni centar Varaždin, Vaba banka Varaždin, Imex banka – Podružnica Varaždin, Hypo Alpe Adria – Podružnica Varaždin i Raiffeisen banka – Podružnica Varaždin.
Za više podataka vidite tekst javnog poziva u Varaždinskim vijestima, koji je otvoren do iskorištenja sredstava.

Dana 20. srpnja na web stranicama Grada Varaždina objavljen je Javni poziv za dodjelu kredita poduzetnicima u suradnji sa privrednom bankom Zagreb kroz „Program kreditiranja poduzetnika – Varaždin PBZ 2012.“
Kreditni potencijal ovog programa iznosi 15 milijuna kuna, koja sredstva će biti plasirana obrtima, trgovačkim društvima, zadrugama i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.

Otvorite ovdje: Javni poziv

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

AKTUALNO! Najčešća pitanja vezana uz potpore za očuvanje radnih mjesta obrtnika i njihovih radnika

Obzirom na stanje u gospodarstvu uvjetovano Koronavirusom (COVID-19) Hrvatski zavod za zapošljavanje uveo je novu mjeru:  Potporu za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19)

Upravno vijeće HZZ-a, na svojoj održanoj sjednici dana 2. prosinca 2020.  usvojilo je nove Uvjete i načine korištenja sredstava za provođenje mjera aktivne politike zapošljavanja u 2021. godini.

Također, donesena je i nova mjera Potpora za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenim Koronavirusom (COVID – 19) za siječanj i veljaču 2021.

Više informacija na: mjere


OBRTNIK MOŽE OSTVARITI PRAVO NA POTPORU ZA OČUVANJE RADNIH MJESTA

Kompletnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/aktualne-mjere

Za vas smo pripremili odgovore na najčešća pitanja:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/upute

i primjere popunjenih obrazaca koje možete pronaći ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/obrasci

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”