Izložba proizvoda i usluga – PITOMAČA 2017.

I ove godine izlagačima možemo osigurati izlagački prostor i kvalitetnu medijsku promidžbu putem radija i kataloga izlagača uz minimalni financijski izdatak. Izložba je zamišljena na način da poduzetnici svoje poslovanje i djelatnost (djelatnosti ) predstave uz manji broj fotografija koje će biti postavljene na pano.

Za poduzetnike koji na samoj izložbi žele prodavati svoje proizvode možemo organizirati prigodne štandove ( proizvođači vina, likera, meda, kolača, zatim cvjećari i sl.).

Također, biti će tiskan katalog izlagača u kojem će biti navedeni svi izlagači, a u kojem se može objaviti i veća reklama. Ovim putem pozivamo Vas da prijavite svoje sudjelovanje na 9. Izložbi proizvoda i usluga

– Pitomača 2017. i time doprinesete obilježavanju Dana općine Pitomača, posjetiteljima omogućite uživanje u razgledavanju Vaših fotografija i proizvoda, a sebi osigurate promidžbu na lokalnoj i široj razini. U sklopu izložbe biti će organizirana dječja radionica, nagradne igre za posjetitelje, prezentacija kataloga, revija frizura i modna revija. Molimo Vas da popunjenu prijavnicu dostavite na navedene kontakte Udruženja najkasnije do 01.06.2017. godine.

Prijavnicu možete preuzeti OVDJE.

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”