Tjedan obiteljskih poduzeća i prijenosa poslovanja - poziv na besplatnu radionicu

pozivamo sve članove Udruženja na besplatnu radionicu za poduzetnike pod nazivom “Obiteljsko poduzeće i prijenos poslovanja“ koja će se održavati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Varaždin (Hallerova aleja 1/I, Varaždin), u okviru Akademije za poduzetništvo, u utorak, 5. studenog 2019., s početkom u 17:30 sati.

Opširnije...

Za članove Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin - besplatno predavanje 'KOMUNIKACIJSKE VJEŠTINE'. Predavačica je Asja Lajtman, Avus d.o.o.

 

Prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 042 / 320 389, Mjesto održavanja: UHOV, Kukuljevićeva 13/II, Varaždin

Opširnije...

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima deficitarnih zanimanja za školsku godinu 2019/2020

1. Na natječaj se mogu javiti učenici i studenti s prebivalištem na području grada Varaždina koji su upisali 1. godinu srednjoškolskih obrazovnih programa i 1. godinu studijskih obrazovnih programa za deficitarna zanimanja. Lista deficitarnih zanimanja bitnih za gospodarski razvoj grada Varaždina je objavljena je na Web stranicama Grada.

Opširnije...

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem