HOK OBRTNIK PLUS

Što je projekt HOK Obrtnik plus?

HOK Obrtnik plus je projekt pogodnosti kojim Hrvatska obrtnička komora (HOK) nastoji svojim članovima omogućiti kvalitetnije i povoljnije poslovanje te poticajno poduzetničko okruženje, i to osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, čime se ostvaruju značajne uštede u poslovanju.
Namjera je u projekt HOK Obrtnik plus uključiti partnere iz raznih gospodarskih sektora, bitne članstvu HOK-a u svakodnevnom poslovanju.

Kome je namijenjen projekt HOK Obrtnik plus?

Projekt HOK Obrtnik plus namijenjen je svim obveznim i dobrovoljnim članovima Hrvatske obrtničke komore.

Kako mogu postati dobrovoljni član HOK-a?

Uz uredno podmiren komorski doprinos, kao član HOK-a imate automatsko pravo korištenja svih pogodnosti dogovorenih u okviru projekta HOK Obrtnik plus, i to izravnim kontaktiranjem partnerskih poduzeća čije kontakte možete pronaći na našoj web stranici

Moram li se negdje učlaniti i zatražiti člansku iskaznicu kako bih koristio/la pogodnosti?

Samim time što ste član/ica HOK-a, imate automatsko pravo korištenja svih pogodnosti koje je HOK dogovorio s partnerima, stoga ne postoji dodatno učlanjenje kao niti HOK Obrtnik plus članska iskaznica, odnosno korištenje svih pogodnosti za Vas je u potpunosti besplatno. 

Moram li platiti posebnu članarinu za HOK Obrtnik plus?

Ne postoji posebna/dodatna članarina koja uvjetuje mogućnost korištenja pogodnosti dogovorenih kod partnera. Jedini uvjet jest članstvo u HOK-u te uredno podmiren komorski doprinos. 

Koristim određenu pogodnost – možete li provjeriti stanje mog ugovora?

Zbog tajnosti podataka, HOK nema uvid u pojedinačne ugovore koje članovi HOK-a potpisuju s pojedinim partnerima (npr. Ugovor za opskrbu električnom energijom) te stoga ne može provjeriti stanje Vašeg privatnog ugovora. Za sva pitanja takve vrste molimo kontaktirati partnersko poduzeće koje će uvidom u Vaš ugovor dati sve pravovaljane informacije. 

Zašto neke informacije nisu javno objavljene?

Sukladno ugovornim obvezama, HOK je obvezan poštivati klauzule o povjerljivosti.

Imam određeni prijedlog - kome ga dostaviti?

Sve prijedloge možete dostaviti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kome se mogu javiti ako na web stranici ne nalazim željenu informaciju?

Kontaktirati možete na:

  •  email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  •  Telefoni: 01 4806 67001 4806 666

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”