Energetska obnova obiteljskih kuća: Popis izvođača radova

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je 25. lipnja 2020. JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE  ENERGETSKE OBNOVE OBITELJSKIH KUĆA za koji su prijave moguće od 1. rujna 2020. od 09:00.

Objavljujemo LISTU IZVOĐAČA KOJI SU ISKAZALI INTERES i spremni su se odazvati građanima te im dati svoje ponude za potrebne radove, koje su jedan od obaveznih dokumenata za prijavu sufinanciranja.

Građane pozivamo da izvođače s liste direktno kontaktiraju i zatraže ponudu, a s njima se mogu kasnije dogovoriti i za provedbu radova energetske obnove. Napominjemo da građani nisu obavezni odabrati izvođače s ove liste, već su slobodni potražiti izvođača po vlastitom odabiru ukoliko im nijedan s popisa ne odgovara.

Popis je napravljen kako bi se svim građanima olakšalo traženje izvođača, a izradila ga je Regionalna energetska agencija Sjever u suradnji s Obrtničkim komorama Varaždinske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije te s Hrvatskom gospodarskom komorom gradova Zagreb, Varaždin, Koprivnica i Virovitica, a po prethodnom upitu prema svim izvođačima – članovima komora.

Lista izvođača_energetska obnova obiteljskih kuća 2020

Javni poziv za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća

AKTUALNO! Najčešća pitanja vezana uz potpore za očuvanje radnih mjesta obrtnika i njihovih radnika

Obzirom na stanje u gospodarstvu uvjetovano Koronavirusom (COVID-19) Hrvatski zavod za zapošljavanje uveo je novu mjeru:  Potporu za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19)

On – line predaja zahtjeva moguća od 23.03.2020.g. Predaja zahtjeva (COVID – 19)

OBRTNIK MOŽE OSTVARITI PRAVO NA POTPORU ZA OČUVANJE RADNIH MJESTA

Kompletnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/aktualne-mjere

Za vas smo pripremili odgovore na najčešća pitanja:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/upute

i primjere popunjenih obrazaca koje možete pronaći ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/obrasci

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”