Udruga Humano &etc organizira Mali Festival u Srcu grada Varaždina 26.6.2021.g. pod pokroviteljstvom grada i Turističke zajednice Varaždina

Ovim putem pozivaju sve Obrtnike koji su kreativni u području svojeg djelovanja da sudjeluju.

Manifestacija je besplatna ,traje jedan dan  od 9-20 sati. Svatko tko peče najfinije kolače, kuha Craft pivo, bavi se Starim zanatom, šiva zanimljive stvari, slika, izrađuje rukama nešto posebno - neka se priključi. Prijaviti se možete na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mob  098 975 3 637 Tajana Berga

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”