Poziv za sudjelovanje na 14. Obrtinčkom uličnom sajmu 09. travnja 2022.

Drage obrtnice i obrtnici,

zadovoljstvo nam je pozvati vas na sudjelovanje 14. Obrtničkog uličnog sajma koji se održava u subotu 9. travnja 2022. godine na Franjevačkom trgu u Varaždinu od 8-13 sati u organizaciji Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin.

Kao i svi do sada, i ovaj će Obrtnički ulični sajam biti sadržajno bogat – od izložbeno prodajnog dijela, predstavljanja tradicijskih zanata, izložbe starih automobila Oldtimer kluba Varaždin a sve uz pratnju Varaždinskog tamburaškog sastava TALIRI i nastupa Centara tradicijske kulture Varaždin.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera i besplatan je za sve izlagače članove HOK-e koji redovno podmiruju komorski doprinos.

Svi izlagači moraju se držati svih uputa Stožera civilne zaštite.

Molimo sve zainteresirane da ispune prijavnicu te rezerviraju svoje izlagačko mjesto na vrijeme, a zaključno sa 6. travnjem na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Veselimo se nastavku tradicije okupljanja na način kako su to nekad činili naši prethodnici.

Veselimo se nastavku tradicije okupljanja na način kako su to nekad činili naši prethodnici.

P R I J A V N I C A_14_obrtnički ulični sajma_UHOV.docx

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

AKTUALNO! Najčešća pitanja vezana uz potpore za očuvanje radnih mjesta obrtnika i njihovih radnika

Obzirom na stanje u gospodarstvu uvjetovano Koronavirusom (COVID-19) Hrvatski zavod za zapošljavanje uveo je novu mjeru:  Potporu za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19)

Upravno vijeće HZZ-a, na svojoj održanoj sjednici dana 2. prosinca 2020.  usvojilo je nove Uvjete i načine korištenja sredstava za provođenje mjera aktivne politike zapošljavanja u 2021. godini.

Također, donesena je i nova mjera Potpora za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenim Koronavirusom (COVID – 19) za siječanj i veljaču 2021.

Više informacija na: mjere


OBRTNIK MOŽE OSTVARITI PRAVO NA POTPORU ZA OČUVANJE RADNIH MJESTA

Kompletnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/aktualne-mjere

Za vas smo pripremili odgovore na najčešća pitanja:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/upute

i primjere popunjenih obrazaca koje možete pronaći ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/obrasci

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”