"Ukorak s novim vještinama na tržištu rada"

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u sklopu ESF projekta Uspostava i upravljanje Registrom HKO-a kao podrška radu sektorskih vijeća i ostalih dionika u procesu provedbe HKO-a organizira radionice "Ukorak s novim vještinama na tržištu rada".

Radionice će se održati 6., 7. i 8. lipnja 2022. u vremenu od 11 do 14 sati Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresi Donje Svetice 38, Zagreb. Predstavnik Odjela za Hrvatski kvalifikacijski okvir Ministarstva znanosti i obrazovanja prikazat će ulogu Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira u izradi kurikuluma. Predstavnik Uprave za odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti i obrazovanja pojasnit će doprinos gospodarskih subjekata modernizaciji kurikuluma, a predstavnik Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih govorit će o potrebi za mikrokvalifikacijama.

Predstavnici gospodarskih subjekata sudionicima radionica prenijet će primjere dobre prakse prilagođavanja obrazovanja tržištu rada i korištenju alata Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira u te svrhe.

Putem poveznice možete se registrirati za sudjelovanje na jedan od navedenih datuma. Registracije su otvorene do 31. svibnja, nakon čega ćete primiti potvrdu sudjelovanja (napominjemo da je broj prijava ograničen), a naročito se potiče sudjelovanje predstavnika gospodarskih subjekata.

Izvor: Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”