Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin organizira besplatan seminar za svoje članove.

Seminar pod nazivom „PAUŠALNO OPOREZIVANJE OBRTNIKA - posebnosti i godišnje izvješće za 2022. godinu“ održat će se 11. siječnja (srijeda ) s početkom u 17 sati u Obrtničko domu Varaždin, Kukuljevićeva 13 na II. katu.

Program:

  • Posebnosti, uvjeti i obveze paušalnog oporezivanja
  • Doprinosi obrtnika, zapošljavanje, bolovanje
  • Poslovne knjige, izdavanje računa, fiskalizacija
  • Prijelaz iz paušala u redovno oporezivanje i obrnuto
  • Ulazak u sustav PDV-a, izlazak iz sustava PDV-a
  • Registriranje za potrebe PDV-a
  • PO-SD-Z i PO-SD obrazac za 2022. godinu

Predavač: Monika Petrovečki, ovl.rač.

Predviđanje trajanja seminara je max tri sata.

Odgovori na pitanja uključeni.

Prijave će se zaprimati do utorka, 10. siječnja 2023. godine, tj. do popunjenosti kapaciteta dvorane, na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pravo sudjelovanja na besplatan seminar imaju svi članovi Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin koji uredno podmiruju komorski doprinos.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”