GRAD VARAŽDIN objavio je JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA POTPORE IZ PODRUČJA C „SUFINANCIRANJE TROŠKOVA IZLAGANJA NA MANIFESTACIJAMA

GRAD VARAŽDIN objavio je JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA POTPORE IZ PODRUČJA C „SUFINANCIRANJE TROŠKOVA IZLAGANJA NA MANIFESTACIJAMA “MJERA_1 SUFINANCIRANJE DIJELA TROŠKOVA IZLAGANJA NA MANIFESTACIJI „ŠPANCIRFEST“

Krajnji rok za dostavu prijava na javni poziv, bez obzira na način dostave je: petak, 6. rujna 2024. godine do 12:00 sati, bez obzira na način dostave.

Javni poziv

Izjava Izlagača o subvenciji Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin_ŠPANCIRFEST 2024.

Izjava o korištenim potporama male vrijednosti - ŠP-IPMV 2024.

Izjava o stanju duga prema Gradu Varaždinu - Izjava 2024.

Prijavni obrazac ŠP-PO 2024.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”