Poziv na 1. Županijske obrtničke sportske igre

Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati vas na sudjelovanje na 1. Županijskim obrtničkim sportskim igrama koje će se u organizaciji Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin i suorganizaciji Obrtničke komore Varaždinske županije održati dana 07. rujna (subota) 2024. godine u Sračincu, u parku Velika Graba.

1.Županijske obrtničke sportske igre organiziraju se s ciljem upoznavanja i  međusobnog druženja obrtnika, kako aktivnih tako i umirovljenih obrtnika, kao i dobrovoljnih članova Udruženja, s područja Varaždinske županije. Sudionici imaju priliku pokazati svoje umijeće u sportskim disciplinama kao što su mali nogomet, tenis, stolni tenis, povlačenje užeta, odbojka na pijesku, pikado, badminton, kuglanje (viseća kuglana) i neizostavna kartaška igra „bela“, a koje igre će biti natjecateljskog karaktera.

Zainteresirani imaju priliku pokazati i svoje znanje u spravljanju hrane u kotliću ili kotlovini, u ekipnom sastavu od najmanje tri člana.

Udruženje će uz pomoć donatora financirati potrebne namirnice za spravljanje hrane, piće, kao i sve potrebno za održavanje sportskih igara. Na vama je da dođete, družite se uz jelo i piće, sudjelujete u sportskim igrama i spravljanju hrane, te u večernjim satima svi zajedno nastavimo druženje uz muziku.

Stoga molimo aktivne i umirovljene obrtnike da se u što većem broju odazovete ovom pozivu, ispunite Prijavnicu, te istu dostavite u Udruženje na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 30. lipnja, kako bi mogli formirati sportske ekipe prema Udruženjima, cehovima Udruženja, cehovima Komore ili Sekcijama, te uspješno izvršili sve potrebno za  održavanje 1. Županijskih obrtničkih sportskih igara. O svim detaljima obavijestit ćemo vas nakon što utvrdimo broj sudionika.

Prijavnicu preuzmite OVDJE.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”