Edukacije korisnika ISPU modul eGrađevinski dnevnik, rujan - pozivi i upute za prijavu

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine provodi edukacije korisnika Informacijskog sustava prostornog uređenja (ISPU).

ISPU je državni interoperabilni i multiplatformni sustav za trajno praćenje stanja u prostoru, organiziran kao sustav samostalnih funkcionalnih cjelina - modula. S ciljem digitalizacije poslovnih procesa iz nadležnosti Ministarstva te unapređenja korištenja informacijsko - komunikacijske tehnologije, sustav se kontinuirano nadograđuje i razvija.

Sudjelovanje na edukacijama je besplatno, a organiziraju se u svrhu što jednostavnijeg i pravilnijeg rada u modulima, kao i upoznavanja korisnika sa svim funkcionalnostima sustava.

Edukacije korisnika sufinanciraju se sredstvima Europske unije u okviru projekta:

Unapređenje sustava prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine kroz digitalizaciju, investicija C2.3. R3-I7, Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021. - 2026.

Ovim putem pozivamo Vas da se prijavite na edukaciju za korištenje modula eGrađevinski dnevnik, čiji je cilj podizanje razine kvalitete u svakodnevnom obavljanju posla ovlaštenih osoba koji su sudionici u gradnji kao i dostupnost kvalitetnih informacija ostalim subjektima.

Sadržaj konferencijskog tipa edukacije jednak je onima održanim tijekom 2024. godine. Ako ste već prisustvovali edukaciji eGrađevinski dnevnik, a htjeli biste ponovno sudjelovati, možete se prijaviti na neki od termina iz tablice u nastavku poziva.

Edukacija eGrađevinski dnevnik tijekom rujna održat će se prema sljedećim terminima:

GradLokacija održavanjaDatum održavanjaPredavaonaVrijeme održavanjaPoveznica za prijavu

VaraždinGeotehnički fakultet, Hallerova aleja 79. 9. 2024.Aula Magna9 - 12,15PrijavaZagrebHrvatsko katoličko sveučilište, Filipa Vukasovića 117. 9. 2024.Aula Magna9 - 12,15Prijava SplitFakultet elektronike, strojarstva i brodogradnje, Ruđera Boškovića 3223. 9. 2024.A10012 - 15,15Prijava

Raspored prijepodnevnih edukacija:

8,30 - 9,00 Osvježenje i kava pri dolasku te registracija polaznika edukacije eGrađevinski dnevnik

9,00 - 12,15 Predavanje eGrađevinski dnevnik uz pauzu za osvježenje

12,15 - 13,00 Organizirani brunch za polaznike edukacije

Raspored poslijepodnevne edukacije:

11,30 - 12,00 Organizirani brunch i kava pri dolasku te registracija polaznika edukacije eGrađevinski dnevnik

12,00 - 15,15 Predavanje eGrađevinski dnevnik uz pauzu za osvježenje

Upute za prijavu možete preuzeti na dnu ove stranice.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”