Promjena datuma održavanja Državnog prvenstva frizera i kozmetičara, 15. studenoga 2015.

Zbog održavanja parlamentarnih izbora 8. studenoga 2015. primorani smo pomaknuti datum održavanja Državnog prvenstva frizera i kozmetičara. Prvenstvo će se održati 15. studenoga 2015. godine u prostorijama Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49, Zagreb.

Natjecatelji i modeli koji pristupaju natjecanju potpisuju obrazac za dopuštenje fotografiranja i korištenja fotografija modela i šalju ga zajedno s prijavom. Popunjene prijavnice potrebno je dostaviti Hrvatskoj obrtničkoj komori najkasnije do 12. listopada 2015. na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu: Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49/2, p.p. 166, 10 000 Zagreb, s naznakom „za Državno prvenstvo frizera“.

 

Obrazac prijave kao i propozicije i kategorije natjecanja moguće je naći na stranici http://www.hok.hr/drzavno_prvenstvo_frizera_i_kozmeticara_hrvatske. Molimo ispuniti prijavnicu, na način da se natjecatelj prijavi za kategorije u kojima će nastupiti, te dostavi sve potrebne informacije kako je navedeno u prijavnici. Hrvatska obrtnička komora će provjeriti dostavljene dokumente i ako je s prijavom sve u redu poslati službenu potvrdu da je natjecatelj prijavljen te poslati račun za plaćanje kotizacije.

Sve do sada pristigle prijave uzete su u obzir za novi datum održavanja prvenstva.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”