Anketni upitnik vezan uz zakonska rješenja i pojedine institute iz Zakona o radu

U suradnji sa Ministarstvom rada i mirovinskog sustava, u cilju kvalitetnijeg prikupljanja relevantnih podataka , praćenja primjene i provedbe ZOR-a - u privitku dostavljamo anketni upitnik vezan uz zakonska rješenja i pojedine institute iz Zakona o radu. Molimo Vas da sukladno mogućnostima upitnik pošaljete članovima te tražene podatke dostavite u Hrvatsku obrtničku komoru do 17. veljače 2016., kako bismo upitnike objedinili i poslali na očitovanje u MRMS. Adresa za dostavu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.;darko.prister@hok.hr Izvještajno razdoblje je 1. 7. do 31. 12. 2015.

S poštovanjem,
Savjetovanje Hrvatske obrtničke komoreDatoteke za preuzimanje:

https://aida.hok.hr/dl/2016001187e9fb4bae47cb019e65e2dd55cfdec51

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”